Mooi Weer is Terug

In het najaar van 1981, precies 40 jaar geleden, verscheen onze tweede lp: Mooi Weer The Amazing Stroopwafels. Dit was het album van, onder meer, Oude Maasweg.

Toen er in 1986 een nieuwe druk moest komen, werd besloten om de plaat van een nieuwe hoes te voorzien en voortaan te noemen naar het bekendste nummer.

Sindsdien was de plaat met de oorspronelijke hoes (waarop alle nummers worden uitgebeeld!) alleen tweedehands te krijgen. Nu is het tijd voor eerherstel.

Ter gelegenheid van het jubileum is Mooi Weer heruitgebracht. Geen remaster of gehannes, we hebben de originele mastertapes gebruikt. Wel is het album gedrukt op dikker vinyl dan voorheen en heeft het een mooie klaphoes gekregen, met daarin een verhaal over dit album, dat volgens muziekjournalist en Stroopwafelonderzoeker Merlijn Kerkhof "de meest schizofrene plaat uit de Nederpopgeschiedenis" is.

De lp kost 25 euro (exclusief verzendkosten) en is binnenkort te vinden in de betere platenwinkels en uiteraard ook te bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Omdat het versturen van lp's duur is en risico's op beschadiging met zich meebrengt, kan je hem ook afhalen in Vlaardingen.